1
FORMULE PASTA A VOLONTÉ

Jullie bepalen het aantal personen en de sauzen.
Minimum aantal van 30 volwassen personen.
Bediening: 2 uur ter plaatse

Max. 3 verschillende sauzen:

Bolognaise
Carbonara
Hesp en kaas
Vegetarische groentesaus
Zeevruchtensaus
Kip curry
Balletjes in tomatensaus
Kip provençaal
4 kazen

2 FORMULE PASTA A VOLONTÉ
+ BEEFBURGER

Pasta a volonté + 1 Beefburger / persoon
Jullie bepalen het aantal personen en de sauzen.
Minimum aantal van 30 volwassen personen.
Bediening: 2 uur ter plaatse

Max. 3 verschillende sauzen:

Bolognaise
Carbonara
Hesp en kaas
Vegetarische groentesaus
Zeevruchtensaus
Kip Curry
Balletjes in tomatensaus
Kip provençaal
4 kazen

3 FORMULE PASTA A VOLONTÉ
+ SCAMPIBEKER

Pasta a volonté + 1 scampibeker / persoon
Jullie bepalen het aantal personen en de sauzen.
Minimum aantal van 30 volwassen personen.
Bediening: 2 uur ter plaatse

Max. 3 verschillende sauzen:

Bolognaise
Carbonara
Hesp en kaas
Vegetarische groentesaus
Zeevruchtensaus
Kip curry
Balletjes in tomatensaus
Kip provençaal
4 kazen

Scampi diabolique (5 stuks) of
Scampi groene kruidensaus (5 stuks)

4
FORMULE PER PASTABEKER

Jullie bepalen per saus het aantal bekers.
Minimumafname 50 porties
Grote of kleine bekers

Max. 3 verschillende sauzen:

Bolognaise
Carbonara
Hesp en kaas
Vegetarische groentesaus
Zeevruchtensaus
Balletjes in tomatensaus
Kip provençaal
4 kazen

Scampi diabolique (5 stuks) of
Scampi groene kruidensaus (5 stuks)

5
FORMULE BEEFBURGERS

Jullie bepalen het aantal beefburgers.
Minimumafname: 50 burgers

6 FORMULE BEEFBURGER
+ SCAMPIBEKER

Beefburger + scampibeker
Jullie bepalen het aantal beefburgers en
het aantal scampibekers.
Minimumafname 50 porties

Scampi diabolique (5 stuks) of
Scampi groene kruidensaus (5 stuks)